mandag den 16. januar 2012

Sy og Strikkekage

Jeg har siden jeg startede for ca. 1 år siden gået og tumlet lidt med tanken om en sykage. Jeg har set rigtig mange inspirerende billeder rundt omkring på andre kageblogs ol.
Nu skulle der så være, for Oldemor (altså ungernes olde) blev 72. Hun elsker at sy, stikke og lave patchwork. Hun er faktisk med i Ro´s Quilterne som er en gruppe super skrappe damer der er vandvittig skrappe med hjul og tråd :) Hun elsker at sy og høre lydbog, og jeg tror aldrig hun ikke ved hvad næste projekt skal være, hun er med andre ord i gang HELE TIDEN. Ud over at sy og stikke er hun Olde med slag i, for når hun endelig slipper stikketøjet, er det blot for at tage til elastikgymnastik eller ZUMBA. Ja hun er MEGA SEJ :)
Jeg bagte denne kage til hende, eneste krav til kagen var : INGEN banan.

Kagene er vaniliebunde med mørkt chokoskum og appelsinfromage, smurt op med chokolade smøcreme. Garnnøglerne er lavet af en mazerinkage der er smulret, tilsat ½ dl. kakao, lidt kaffe og en god klat smørcreme (rest fra fryseren).
Pynten er lavet af fondant tilsag tylose, og farvet med diverse farver, bla. party green, spruce green og Lilac. Det gule er færdigkøbt fondant med banansmag (godt olde ikke spiste af det)
Kagen er dækket med den gule fondant fra funcakes blandet med kakao og brun farve.

Jeg brugte min nye basketwave embrosser til kanten.... den kræver lidt øvelse og åbenbart også en står portion tålmod. Det kun godt have været gjort bedre :)

Det var alt for denne gang.... i weekenden smutter vi til Norge med Oslobåden sammen med et af vores vennepar. VOKSENTUR uden børn, med god mad og masser af ro (skidt put om båden kommer til at gynge).

Søndag eftermiddag skal vi holde tvillingernes 3 års fødselsdag, så der kommer der nok også en lille kage på bordet :)

Over and out...
Christina

1 kommentar:

  1. Hvor er den bare skøøøn, og hun blev da vel også ovenud glad ikke..

    Rigtig god tur

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet