søndag den 29. januar 2012

Barnedåbskage til AndreasMin søde kollega Janne´s barnebarn blev døbt idag, og i den anledning havde hun spurgt mig om jeg ville lave en kage til den lille fyr.


Inspirationen er hentet fra Debbie Browns Baby Cakes som jeg fik i julegave af mine dejlige børn(og deres far).

Kagen er vaniliebunde med tobleronemousse og appelsinfromage.

Jeg var ved at sparke mig selv af irretation.... endelig (efter adskllige timer i selskab med google) havde jeg fundet den perfekte opskrift på appelsinfromage (uden æg) og da jeg så skulle til at gå igang var linket på Ipaden VÆK !!! jeg spilte næste en time på forgæves at søge.... men væk var den. Endte med at lave den fra hukommelsen.

4 dl. Appelsinyougurt
2-2½ dl. Friskpresset Appelsinsaft (men lidt fintrevet skal)
10 bl. Husblas
1 dl. sukker
½ l. Fløde pisket til skum.

Læg husblasen i blød i koldt vand. Varm appelsinsaften med skal og vend den opblødte husblas i.
Fløde piskes med sukkeret
Den let afkølede appelsinsaft blandes forsigtig i yougurten, som herefter vendes forsigtigt i flødeskummet... Jeg tilsatte en smule orangefarve, da kagen ellers ville være blevet meget bleg, men det er en smagssag :) På køl med fromagen i mindst 6 timer.

Håber den smagte lige så godt som den lille ekstrakage jeg havde lavet til os selv. Ungerne bliver nemlig altid lidt sure når de opdager at en kage ikke er til dem.... Derfor havde jeg snydt dem denne gang og lavet en lille bitte en bare til os..... og Oldemor.

Kagekram
Christina

2 kommentarer:

 1. Hvor er den dog helt igennem sød, men uhhh jeg ville være bange for at .. fuglen og babyen faldt af...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Hej Marianne,
  ja den blev enormt sød, designet er fra Debbie Browns baby cakes, som bare indeholder SÅ mange søde ideer... OG taadaa fugl og baby holdt og klarede transporten fint - støttet af en ekstra tandstik eller to :)
  Hilsen
  Christina

  SvarSlet