mandag den 23. januar 2012

Mine kære "små"

Som jo snart ikke er så små... blev fejret med fødselsdagsboller og kage for familien i går.
Valdemar er ret glad for aber i øjeblikket, så den udfordring tog jeg op, selvom modellering stadig ikke er min yndlingsbeskæftigelse. Resultatet fejlede dog intet og syntes godt jeg kan være stolte af dem :)
Victoria var også meget klar i sine ønsker, en prinsessekage. Jeg havde for et stykke tid siden tænkt den tanke og havde til lejligheden indkøbt en dukkekrop til kagen. Hun valgte selv at den skulle være lilla.

Valdemars kage er en lækker (dog også meget tung) Mudcake, opskriften er fra "The essential guide to cakedecorating" og er super god, men også meget voldsom :) Den blev overtrukket med lys mældechokoladecreme. Victorias 2 kager var henholdsvis Vaniliekage med hvid chokoladesmørcreme og frysetørrede hindbær (smurt op med hvid chokoladesmørcreme).
Den anden kage var gulerødskage med cremecheese topping. Al fondanten er fra Wilton og de fleste af farverne ligeså.

Victoria var meget glad for sine kager og da Casper skulle skære i dem brast barnets verden sammen. Det var lidt mere end hun kunne klare... og hun græd og græd indtil farmand fik trøstet hende.

Nu er de så endelig 3 år - adskillige andre tvillingeforældre har "lovet" at det skulle blive nemmere fra nu af, vi håber ikk miraklernes tid er ovre... men er dog forberedt på at der er lidt "hårde" år endnu :)

Kagekram

Christina

1 kommentar:

 1. Rigtig fine kager, kan godt forstå at det kan gøre virkelig ondt i et barn, når der skæres i dem...

  Men.. ja det er jo det, de er lavet til...

  Tillykke med de to krudt ugler.........

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet