Powered By Blogger

onsdag den 29. august 2012

Piratfest og fødselsdagskage

I slutningen af juli blev min store dreng William 6 år - og alt han havde talt om i laaang tid før var at han gerne ville have en skattejagt når ungerne fra Børnehuset skulle på besøg.
Så måtte den søde mor jo igang - med hjælp fra vores alles ven Google fandt vi på lidt poster og lidt opgaver.... William søde og MEGET kreative oldemor lavede 12 fine klapper i kunstlæder og jeg smuttede en tur i Stof og stil og købte rødt stof....
 Er det ikke bare nogle søde pirater :)
William viser kortet og forklarer at det røde er husets tag :)
 
Skatten var en lille æske med nogle slikkepinde i og så var der kagen:
 
 
Den var ganske sjov at lave....
Selve kagen var Bondekonens Falske Chokoladekage (den almindelige opskrift uden kakao men med ekstra vanilie) Dejen var farvet grøn og tilsat små chokoladeknapper.
Den blev overtrukket med hjemmelavet MMF blandet med alm. bagekakao.
Mønterne er købt i Lidl (et net med 25 stk. for 17,95) Det indeholdt dog også Eurosedler - men dem spiste ungerne en anden dag.
 
Til frokost fik vi hjemmelavede burgers, så da kagen endelig skulle spises var det blevet meget sent og vi tog istedet kagen med tilbage til børnehaven og serverede et stykke til alle børnene i hele børnehaven - og der var RIGELIGT :)
 
William var ovenud begejstret for både skattejagt og kage :)
 
Samtidig var dagen et farvel (for William) til en børnehave som vi er været meget glade for.
Vi er bare så glade for at vi tog kampen med Lejre kommune op for tre år siden, det har virkelig været det bedste for William.
Karin og Anette (Williams stuepæd.) har været en stor hjælpe og været med at skabe den store dygtige dreng som vi d. 14. august sendte i skole for første gang.
 
Men mere om det en anden dag...
 
Kagekram
Christina

1 kommentar:

  1. Sikke en fest. Super flot kage og tillykke med jeres store dreng :-)

    SvarSlet